Welzijn

Uw welzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden mooie, gevarieerde activiteiten passend bij de levensstijl van de persoon. Zowel in groepsverband als individueel. Samen met u zoeken onze activiteitenmedewerkers naar activiteiten waar u voldoening uithaalt en plezier aan beleeft. Ook op het gebied van schoonheid en ontspanning ontbreekt het u aan niets.

Een team van vrijwilligers ondersteunen onze activiteitenmedewerkers. Zij begeleiden bijvoorbeeld bij activiteiten, uitstapjes of concertbezoeken. Door de ondersteuning van vrijwilligers kunnen we nog meer activiteiten aanbieden en onze bewoners meer individuele aandacht geven.

Dagrecreatie

Woont u nog zelfstandig thuis en wilt u er af en toe even tussenuit? Wij bieden dagrecreatie op maat in een sfeervolle ambiance waar u kunt ontspannen en genieten. Een overnachting of vakantieverblijf is ook mogelijk.

Meer informatie over dagrecreatie

Activiteiten

Uitstapjes

De omgeving van Ootmarsum en Borne is uitermate geschikt voor uitstapjes.

Lees meer

Geloof en zingeving

Spiritualiteit en religie kunnen een belangrijke steunpilaar in het leven zijn.

Lees meer

Concerten

Muziek is naast ontspannend ook heel stimulerend. Het maakt herinneringen, verhalen en emoties los.

Lees meer

Creatieve activiteiten

Creatief bezig zijn is zinvol en ontspannend. Het kan zelfs helpen om gevoelens te uiten.

Lees meer

Bewegen

Regelmatige lichamelijke activiteit houdt u fit, maakt het lichaam sterker en verbetert de coördinatie en de zelfredzaamheid. Daarnaast geeft het voldoening.

Lees meer

Wellness

In afstemming met u besteden we dagelijks aandacht aan uw uiterlijk, haarverzorging en uw nagels. Kortom er netjes verzorgd uitzien stellen wij dagelijks als doel. Wij beschikken daarbij ook over een eigen schoonheidssalon met schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure en masseuse.

Online contact met uw familie

Via ons extranet worden uw familie en vrienden op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen binnen uw woonomgeving; van nieuwtjes tot aan foto-galerijen. Deze afgesloten online omgeving kunnen zij vanaf elke computer of mobiel apparaat bezoeken.