Medewerker facilitaire dienst

Kwaliteit en professionaliteit, respect en aandacht voor elkaar in een huiselijke sfeer. Dát is wat wij als team elkaar en onze bewoner, als middelpunt, bieden.

Voor 8 uur per week in Villa Meijling, Borne

Als medewerker facilitaire dienst werk je zelfstandig.

Jouw kennis en professionaliteit zet je voortdurend in tijdens je werkzaamheden. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, materiaalbeheer, legionellabeheersing, brandveiligheid en bedrijfshulpverlening. Je bent betrokken en hebt oog voor detail. Je werkt zelfstandig, maar goed samenwerken met de andere disciplines op een respectvolle wijze vind je essentieel.

Je hebt de mogelijkheid om zelf je werkuren in te delen, bij voorkeur op een vaste dag in de week. In overleg en onderlinge afstemming ben je in geval van calamiteiten bereikbaar.

We bieden je:
  • Een goed salaris. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring, waarbij de cao VVT gerespecteerd wordt: functieschaal 25
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd van ongeveer 8 uur per week in Borne en Ootmarsum, ingaande per 1 april. Uren zijn bespreekbaar.
  • Een bedrijfsauto.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een fietsplan en een collectieve ziektekostenverzekering.

Beschik je over technische kennis op MBO3-niveau, aangevuld met relevante werkervaring? Herken je je in bovengenoemd profiel? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Voel je een klik?

We nodigen je uit te solliciteren via vacature@welstee.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Kolfoort, directeur, via 0541-280800.