Onze zorg

Wij bieden een volledig en onbeperkt aanbod in woon-, zorg- en welzijnsdiensten. Ons vaste team van o.a. gecertificeerde verpleegkundigen en zorgkundigen staat 24 uur per dag voor u klaar. In samenspraak met specialisten, als huisarts en indien gewenst specialist ouderengeneeskunde en geriater, vullen we de gewenste zorg in.

Wij hebben een eigen team van koks, interieur- en wasverzorgers. Dagelijks worden verse maaltijden en tussendoortjes naar wens bereid, rekening houdend met uw allergie├źn en dieetwensen. Het verzorgen van de woongelegenheden en kleding- en linnengoed hebben wij volledig in eigen beheer. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt en ontzorgen uw familie. Van hen wordt enkel verwacht dat zij u gezellig komen bezoeken.

Verpleging en verzorging Eten en drinken Interieur- en wasverzorging

Activiteiten

Wij bieden mooie, gevarieerde activiteiten passend bij de levensstijl van de persoon. Zowel in groepsverband als individueel. Samen met u zoeken onze activiteitenmedewerkers naar activiteiten waar u voldoening uithaalt en plezier aan beleefd.

Creatieve activiteiten

Creatief bezig zijn is zinvol en ontspannend. Het kan zelfs helpen om gevoelens te uiten.

Lees meer

Concerten

Muziek is naast ontspannend ook heel stimulerend. Het maakt herinneringen, verhalen en emoties los.

Lees meer

Uitstapjes

De omgeving van Ootmarsum en Borne is uitermate geschikt voor uitstapjes.

Lees meer

Informatie voor verwijzers

Voor het doorverwijzen van uw cli├źnten naar ons kunt u als huisarts, transferverpleegkundige, casemanager, maatschappelijk werker of anderszins informatie of reclamemateriaal van ons ontvangen.

Informatie aanvragen