Word jij onze nieuwe collega? We zoeken jou! Wees welkom!

Jouw functie: verpleegkundige/verzorgende IG (zorgkundige)

Als zelfstandig werkende zorgkundige ben je werkzaam binnen Huize den Oostenborgh in Ootmarsum. Met ons verzorg en begeleid je onze bewoners. Sociale vaardigheden en servicegericht werken zijn essentieel.

Respect voor hoe mensen geleefd en gewoond hebben is in alles ons uitgangspunt. Daarbij vind je een juiste etiquette en passende attitude van groot belang. Je toont aanwijsbaar initiatief en gaat doortastend te werk. Bij ons geldt: collegialiteit wordt omarmd. Kwaliteit, betrokkenheid en representativiteit zijn kernbegrippen die je aanspreken. Zo ook het ondernemen in de zorg. Onlosmakelijk aan onze inzet geldt: over en weer elkaar helpen, ook daar waar het de hotelmatige dienst aan gaat.

Je bent flexibel inzetbaar en dat houdt in dat je je voor alle diensten beschikbaar stelt. Je hebt minimaal een opleiding genoten op MBO-niveau 3 IG, of een vergelijkbare opleiding, en bij voorkeur heb je ervaring opgedaan op een PG-afdeling. Als je wordt uitgedaagd door onze introductie, dan willen we heel graag met jou verder praten!

We bieden je:
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een dienstverband van 16 tot 24 uur per week, ingaande per direct. Op termijn is een dienstverband voor onbepaalde tijd zeker mogelijk.
  • De inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring, waarbij de CAO VVT gerespecteerd wordt: functieschaal 35.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals fietsplan en een collectieve ziektekostenverzekering.
Word jij hierdoor uitgedaagd, wat wij natuurlijk van harte hopen, dan:

Nodigen we jou uit te solliciteren naar vacature@welstee.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Latka, manager Welstee, via telefoonnummer 0541-280800.