Verzorgende IG

Waardering, warmte en werkelijke aandacht. Dat is wat wij als team Welstee onze bewoners bieden. Dat doen we met veel plezier en in een professionele, maar zeer huiselijke sfeer. Oprecht betrokken en met veel tijd en aandacht voor elkaar. En natuurlijk vormen onze bewoners het middelpunt! Kom ook binnen bij Welstee!

Voor minimaal 14 uur per week in Huize den Oostenborgh, Ootmarsum

Werken bij Welstee is bijzonder.

Onze sfeer is uniek en het hoge zorg- en serviceniveau dat we onze bewoners bieden past daarbij. En bij onze medewerkers. Betrokken, meelevend, zorgzaam en empathisch gaan we met onze bewoners en met elkaar om. Want werken bij Welstee is veel meer dan zorgen. Alles draait om persoonlijke aandacht. Je voelt haarfijn aan welke benadering en houding past bij elke individuele bewoner en diens familie. Je weet hoe mensen graag behandeld willen worden – ook in termen van etiquette.

Als zorgkundige werk je zelfstandig.

Jouw sociale vaardigheden en servicegerichtheid zet je voortdurend in bij de persoonlijke zorg voor onze bewoners. Je handelt met respect en vanuit oprechte belangstelling voor het verleden van de mensen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je signaleert, overlegt en bent voor familie een waardevol, proactief contact. Representatief, betrokken, liefdevol en met oog voor detail verleen jij kwalitatief hoogwaardige, ondernemende zorg. Je communiceert soepel op alle niveaus.

Het team van Welstee is hecht.

De betrokkenheid bij de bewoners en bij elkaar is de basis voor ons dagelijkse werk. We helpen elkaar waar we kunnen, zowel in de zorg als in de hotelmatige dienst. Deze flexibiliteit omarmen we. We verwachten dan ook dat je je voor alle diensten beschikbaar stelt.

We bieden je:
  • Een prima salaris.
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd van minimaal 14 uur per week in Ootmarsum, ingaande per direct. Uren zijn bespreekbaar.
  • De inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring, waarbij de cao VVT gerespecteerd wordt: functieschaal 35
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een fietsplan en een collectieve ziektekostenverzekering.

Heb je minimaal een mbo-opleiding niveau 3 IG of vergelijkbaar? Mogelijk ervaring opgedaan op een PG-afdeling? Herken je je in bovengenoemd profiel? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Voel je een klik?

Dan nodigen we jou uit te solliciteren via vacature@welstee.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Latka, manager Welstee, via vacature@welstee.nl.