Werken bij Welstee

Wil je jouw passie voor het helpen van mensen met ons delen in een schitterende ambiance waarbij onze bewoners altijd in het middelpunt staan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een stijlvolle en comfortabele woonomgeving. Een bewoner kan bij ons wonen volgens de levensstijl die hij of zij gewend is, omringd met alle nodige zorg. Het aanbod in woon-, zorg- en welzijnsvoorzieningen is onbeperkt en wij doen graag moeite om onze bewoners een zo prettig mogelijk thuis te bieden.

Werken bij Welstee biedt je de kans om mensen onbezorgd te kunnen laten genieten. Je wordt er uitgedaagd om een stap meer te zetten en wij bieden je kansen om je kennis te blijven vernieuwen.

Verzorgende IG Zelfstandig werkend kok Medewerker facilitaire dienst Open sollicitatie

Vrijwilliger bij Welstee

Als vrijwilliger ondersteunt u onze activiteitenmedewerkers tijdens activiteiten en uitstapjes. De werkzaamheden variƫren van activiteiten binnenshuis tot uitstapjes en concertbezoeken. Werken kan op alle dagen van de week in de ochtend, middag of avond. U bepaalt zelf de frequentie.

Interesse gewekt? Stuur een mail met uw motivatie en interesses naar jlatka@welstee.nl.