Nieuws

Je bent toch mijn dochter?

Indrukwekkend. Zonder overdrijving is dit mijn kwalificatie van het nieuwste boek van Sarah Blom. De ouderenpsycholoog en theatermaakster weet daarmee weer eens de schijnwerpers op de ouderenzorg gericht te krijgen.

Lees meer

Mantelzorgers van beroep bij Welstee

‘Gebrek aan mantelzorg wordt nijpend.’ De Tubantia opende er recent in vette letters de voorpagina mee. Daarmee werd duidelijk gemaakt dat dit het nieuws van de dag was.

Lees meer

Duurzaamheid als garantie voor kwaliteit ouderenzorg

Ook bij Welstee hechten we zeer aan duurzaamheid. Als zorgaanbieder voor kwetsbare ouderen hebben wij ons daaraan geconformeerd. Op allerlei mogelijke manieren doen wij ons uiterste best duurzaam te zijn.

Lees meer

Eenzaamheid bij ouderen: een onderschat probleem

Eenzaamheid bij ouderen is in ons welvarende Nederland anno 2018 nog steeds een onderschat probleem. Ruim één miljoen mensen voelen zich eenzaam.

Lees meer

Hugo Borst en zijn moeder

Elke keer als ik weer een foto van haar zag was ik onder de indruk. Een kwetsbare vrouw op leeftijd die werd getekend door haar slopende ziekteproces Alzheimer.

- Jolanda Latka

Lees meer

Crisiskamer

Crisiskamer per direct beschikbaar in Huize den Oostenborgh. ’s Morgens kennismaken kan betekenen: ’s middags inwonen!

Lees meer

Koninklijke onderscheiding voor Hetty Verhaagen

Wat een eer! We zijn er trots op te melden dat een van onze medewerksters koninklijk is onderscheiden en is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lees meer

Genieten van het prachtige zomerse weer

Eigenlijk is het weer veel te mooi voor de tijd van het jaar. Maar wat kan het schelen; pluk de dag is immers een prima levensmotto.

Lees meer

Specialist ouderengeneeskunde is kwaliteitsslag voor de zorg

Bij Welstee kan voortaan een beroep worden gedaan op een specialist ouderengeneeskunde (SOG). Dat is een betrekkelijk nieuw fenomeen in de ouderenzorg.

Lees meer