Comité van Aanbeveling

De bewoners van Villa Meijling in Borne en van Huize den Oostenborgh in Ootmarsum zijn aan onze zorg en verantwoordelijkheid toevertrouwd. Wij doen er alles aan om het onze bewoners – in hun kwetsbare situatie – zo aangenaam mogelijk te maken. Het is dan fijn om te weten dat wat wij doen ook inderdaad het beoogde effect heeft en dat dit wordt gewaardeerd. Wij zijn er daarom ook zeer mee ingenomen dat betrokkenen dit als lid van het Comité van Aanbeveling van Welstee willen uitspreken.

De beste plaats om te zijn

Mijn vader verblijft sedert enkele jaren in Villa Meijling in Borne. Mijn ervaring is dat dit voor hem de beste plaats is om nu te zijn. Hij is gek met de dames die hem verzorgen en opvrolijken en hij is ook heel blij met de koks. Het in de keuken bereide eten smaakt hem altijd heerlijk. Toen hij er net was ging hij graag mee met uitstapjes, dat kan hij nu helaas niet meer. Nu is de muzikale vrijdagmiddag wat dat betreft een hoogtepunt. De mensen die er werken én de vrijwilligers zorgen voor de best mogelijke zorg voor mijn vader en dat geeft ons een zeer gerust gevoel. Overigens zijn de andere bewoners ook lief en zorgzaam voor mijn vader. Dat is mooi om te zien. De huiskamer is dan ook, letterlijk en figuurlijk, het centrale punt in de villa. Het is trouwens ook fijn dat hij in de zomer in de zeer goed verzorgde tuin kan genieten.

Barbara Fransen

Barbara-Fransen Lid van het Comitie van Aanbeveling bij Welstee Zorgvilla's

 

Het is de totale sfeer

Mijn moeder heeft vele jaren met veel plezier gewoond in Huize den Oostenborgh in Ootmarsum. De manier waarop zij al die tijd daar is verzorgd, was erg goed. Wat dat betreft hebben wij met den Oostenborgh een uitstekende keuze gemaakt. Huize den Oostenborgh is niet de goedkoopste particuliere zorgvilla maar als bewoner krijg je wel waar voor je geld. Mijn moeder kreeg er alle gewenste aandacht. Ze werd er tip top verzorgd, elke dag opnieuw werd ze mooi opgemaakt. En haar haar zag er perfect uit. Voor een vrouw is dat heel belangrijk. Maar er is veel meer dan dat. Ook voor het bezoek van mijn moeder was er alle aandacht. Een kopje koffie was dan nog wel het minste; ook mee-eten was geen enkel probleem. Hoe mooi is dat? Het appartement, de dagelijkse maaltijden, de uitstapjes, de huiskamerconcerten:  het is de totale sfeer in Huize den Oostenborgh die maakte dat mijn moeder het er erg naar de zin had. We hebben daar een heel goed gevoel aan overgehouden. En dat gunnen we iedereen.

Henriëtte Reef

Henriette Reef Lid van het Comitie van Aanbeveling bij Welstee Zorgvilla's