Een verzorgd thuis

Vanuit zijn filosofie en visie dat de kwaliteit van zorg ook anders en vooral beter kon, opende initiatiefnemer en directeur Bert Kolfoort ruim 22 jaar geleden Huize den Oostenborgh. Het concept blijkt uiterst succesvol. Na een aantal jaren werd er uitgebreid en openden we onze tweede vestiging: Villa Meijling te Borne.

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Zorgvisie

U staat bij ons centraal en wij volgen u in uw ritme, wensen en behoeftes. De verzorging is erop gericht u in de gelegenheid te stellen een eigen leven te leiden en hierin keuzes te maken. Gestreefd wordt naar behoud van eigenwaarde, bewegingsvrijheid en bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Proefwonen

Een periode van proefwonen maakt dat u rustig kunt ondervinden of wij aan uw wensen en verwachtingen voldoen. Het is onze ervaring dat deze periode mensen helpt een keuze te maken die goed voelt.

Ons onderscheiden vermogen:

  • Volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in stijlvolle en comfortabele woonomgeving
  • Al 20 jaar specialist in persoonlijke zorg, verpleging en begeleiding
  • Volledig en onbeperkt aanbod in woon-, zorg- en welzijnsvoorzieningen
  • Elke dag ruime keuze uit verse maaltijden, bereid door onze eigen koks
  • Interieur- en wasverzorging in eigen beheer
  • Geschikt voor (echt-)paren, ook wanneer één van twee niet hulpbehoevend is
  • Huisdieren zijn welkom

Onze locaties

Welstee heeft twee woonlocaties, te weten Huize den Oostenborgh in Ootmarsum en Villa Meijling in Borne. Beide locaties beschikken over verschillende woongelegenheden zoals zorgkamers, één- en tweekamerappartementen en aanleunwoningen. Wilt u graag de sfeer komen proeven en indrukken opdoen, vraag dan vrijblijvend een rondleiding aan. Dat kan op ieder gewenst moment.

Bezoek Huize den Oostenborgh Bezoek Villa Meijling